Положение о конфиденциальности и обработке персональных данных

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ WWW.MONEYVEO.UA

1. Загальні положення

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» код ЄДРПОУ – 38569246, місцезнаходження: 01032, м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 119, оф. 35) (далі – «Moneyveo») цим положенням «Про конфіденційність для користувачів сайту www.moneyveo.ua» (надалі – Положення) встановлює принципи отримання персональних даних Користувачів сайту www.moneyveo.ua (надалі - Сайт), а також види персональних даних, які збираються, використовуються, обробляються та захищаються Моneyveo.

Сайт Moneyveo призначений для користування виключно повнолітніми особами.


2. Особливості інформації, яка обробляється

Moneyveo отримує знеособлену загальну інформацію за результатами підрахунку таких даних як: загальна кількість відвідувань Сайту, кількість відвідувань кожної сторінки Сайту тощо. Ця інформація використовується виключно з метою оцінки рейтингу Сайту, подальшого покращення його роботи та вдосконалення процесу надання фінансових послуг.

Під час користування Сайтом, Моneyveo здійснює збір та обробку наступних даних, а саме:

  • 2.1. даних, що надаються Користувачам як при заповненні реєстраційних форм Сайту, так і в процесі користування Сайтом;
  • 2.2. файли cookie;
  • 2.3. IP адреси;
  • 2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.

Moneyveo включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сайтом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Moneyveo. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Moneyveo, а також п'ять наступних років після закриття аккаунту (Особистого кабінету) на Сайті та закінчення користування послугами Moneyveo.

Moneyveo здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг).

Moneyveo використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

Moneyveo має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сайт; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Moneyveo; новому власнику та/або Володільцю Moneyveo для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сайту (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сайті передбачено відповідний функціонал.

Під час користування Сайтом на інтернет-сторінках Сайту можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

  • системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники LiveInternet, Google Analytics тощо);
  • соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
  • системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
  • інші ресурси.

3. Права Користувача

Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту. Moneyveo приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.


4. Використання IP адреси

Адреса інтернет-протоколу (IP адреса) є комбінацією цифр, що автоматично надається комп’ютеру Користувача, коли він підключаєтеся до свого Інтернет-провайдера через локальну мер Ваш комп’ютер Користувача за IP адресою, що надається під час Інтернет сесії.

Moneyveo та/або треті особи, що технічно обслуговують Сайт, можуть збирати IP адреси з метою системного адміністрування та аудиту використання Сайту. Moneyveo може використовувати IP адресу для ідентифікації Користувачів Сайту у випадку, коли це необхідно для захисту процесу надання послуг, самого Сайту або інших Користувачів.

Фактом відвідання Сайту Користувач надає Moneyveo та/або третім особам, що технічно обслуговують Сайт, свою згоду на збирання та використання IP адреси з метою, зазначеною у цьому розділі.


5. Файли Cookie

У роботі Сайту використовується технологія «Сookies».

«Сookie» – це текстовий файл невеликого розміру, що зберігається на жорстких дисках користувачів сервером Сайту. Ці файли додають функціональності Сайту або допомагають більш ефективно та чітко аналізувати використання Сайту.

Наприклад, сервер може використовувати cookie для того, щоб Користувачу не потрібно було вводити пароль (у випадках, коли це необхідно) більш ніж один раз, відвідуючи Сайт.

Фактом відвідання Сайту Користувач надаєте Moneyveo та третім особам, що технічно обслуговують Сайт, свою згоду на збирання, обробку та використання даних в межах використання технології «Сookies».

При цьому у Користувача є можливість обрати, використовувати технологію cookies або відмовитися від цього. Більшість Інтернет-браузерів автоматично приймають cookies, але Користувач може змінити налаштування свого браузеру та відмовитися від цієї технології або отримувати кожного разу попередження, коли такі файли зберігаються на комп’ютері. Більш детальну інформацію про такі можливості можна отримати, звернувшись до інструкції по використанню Інтернет-браузера.


6. Посилання на інші веб-сайти

Сайт Moneyveo може містити посилання на інші сайти, створені третіми сторонами, політика щодо захисту персональних даних та інформації яких відрізняється від Moneyveo щодо захисту конфіденційності, яка застосовується такими третіми сторонами. Рекомендуємо ознайомитися з положення про конфіденційність всіх сайтів третіх сторін, перш ніж використовувати такі сайти або надавати свої персональні дані чи будь-яку іншу інформацію на такі сайти або через них.


7. Інші умови

Це Положення набирає чинності з моменту її опублікування на Сайті www.moneyveo.ua та діє до моменту внесення змін та/або доповнень до нього чи його викладення у новій редакції.

Moneyveo залишає за собою право у будь-який час внести зміни до Положення про конфіденційність для Користувачів сайту, які набудуть чинності одразу після розміщення на Сайті. Moneyveo рекомендує регулярно переглядати Положення про конфіденційність для Користувачів Сайту. Користувачі мають права згідно з чинним законодавством, що передбачають доступ до персональних даних, які опрацьовуються, право виправити, стерти або заблокувати такі персональні дані, а також право заборонити певні дії стосовно опрацювання цих даних. Для реалізації таких прав слід направити письмовий запит, використовуючи наші контактні дані, вказані на Сайті.