Положение о конфиденциальности и обработке персональных данных

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ
ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ САЙТУ https://moneyveo.ua/ ТА МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ “Moneyveo”

1. Загальні положення

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА» ідентифікаційний код ЄДРПОУ – 38569246, місцезнаходження: 01015, м. Київ, вулиця Лейпцизька, будинок 15 Б, поверх перший (далі – «Moneyveo») цим положенням «Про конфіденційність для користувачів сайту https://moneyveo.ua/ та мобільного додатку “Moneyveo”» (надалі – «Положення») встановлює принципи отримання персональних даних, а також види персональних даних, Користувачів сайту https://moneyveo.ua/ (надалі – «Сайт») та мобільного додатку “Moneyveo” (надалі – «Додаток»), які збираються, використовуються, обробляються та захищаються Моneyveo.

Сайт та Додаток Moneyveo призначені для користування виключно повнолітніми особами.

2. Особливості інформації, яка обробляється

Moneyveo отримує знеособлену загальну інформацію за результатами підрахунку таких даних, як: загальна кількість відвідувань Сайту/Додатку, кількість відвідувань кожної сторінки Сайту/Додатку, тощо. Ця інформація використовується виключно з метою оцінки рейтингу Сайту/Додатку, подальшого покращення їх роботи та вдосконалення процесу надання фінансових послуг.

Моneyveo здійснює збір та обробку наступних даних Користувачів під час користування ними Сайтом/Додатком:

2.1. даних, що надаються Користувачами як при заповненні реєстраційних форм Сайту/Додатку, так і в процесі користування Сайтом/Додатком;

2.2. файли cookie;

2.3. IP-адреси;

2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів;

2.5. дані про мобільний пристрій Користувача, про використання Додатка Користувачем, а саме інформацію про операційну систему та версію Додатку, інформацію щодо використання Додатку, наприклад період активного використання Додатку, функції Додатку, до яких звертається і використовує Користувач, повідомлення про помилки, які зафіксувала система під час використання Додатку, а також хешовані дані телефонної книжки Користувачів Додатку;

Moneyveo включає дані Користувача до бази персональних даних з моменту, коли він уперше починає користуватися Сайтом/Додатком, а також постійно протягом строку користування послугами Moneyveo, а також в період протягом п'яти наступних років після закриття аккаунту (Особистого кабінету) на Сайті/в Додатку та завершення користування послугами Moneyveo.

Moneyveo здійснює обробку персональних даних Користувача з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, в яких з’являється необхідність для належного надання послуг).

Moneyveo використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

За умови коли згода на це отримана з боку Moneyveo від Користувача у повній відповідності до чинного законодавства України, Moneyveo має право передавати персональні дані Користувача, повністю або частково, третім особам без повідомлення про це Користувачеві, в тому числі в наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сайт/Додаток; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Moneyveo; новому власнику Moneyveo для оброблення з метою, передбаченою цією Угодою та чинним законодавством України; іншим третім особам, якщо на Сайті/в Додатку передбачено відповідний функціонал і такі особи приймають на себе зобов’язання щодо дотримання законодавства про захист персональних даних та внутрішніх політик Moneyveo.

Під час користування Сайтом/Додатком на його сторінках можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені в пунктах 2.2., 2.3. та 2.4. цього Положення. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

  • системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники LiveInternet, Google Analytics, тощо);
  • соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад Facebook, тощо);
  • системи банеропоказів (наприклад AdRiver, тощо);
  • інші ресурси.

Виключно з метою покращення функціонування Сайту/Додатку Moneyveo може використовувати сервіси третіх осіб, які додатково дозволяють здійснювати збір та обробку наступних даних Користувачів під час користування ними Сайтом: 

  • роздільна здатність екрану пристрою Користувача;
  • тип пристрою, операційної системи, інтернет-браузера Користувача;
  • геолокація Користувача (виключно країна);
  • мова відображення Сайту/Додатку;
  • переміщення, кліки миші; натискання клавіш клавіатури пристрою Користувача;
  • відвідувані сторінки Сайту/Додатку, час та дата відвідування сторінок Сайту/Додатку;
  • URL-адреса, домен.

Зазначені дані не є персональними даними в розумінні Закону України «Про захист персональних даних».

3. Права Користувача щодо захисту його персональних даних

Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту/Додатку. Moneyveo вживає всіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача та запобігання несанкціонованому доступу до таких даних. Такі заходи були спеціально розроблені для захисту персональних даних від втрати, несанкціонованого доступу, розкриття, зміни чи знищення, а також інших видів неналежного використання. Для захисту персональних даних Moneyveo може використовувати кодування, протоколи захисту інформації, шлюзи безпеки, фізичні системи замків та ключів, внутрішні обмеження, захист за допомогою паролів та інші заходи безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу до персональних даних. Зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, розміщеному в захищених приміщеннях, доступ до яких суворо обмежено. Окрім того, Moneyveo використовує новітні протоколи та механізми служби безпеки для обміну конфіденційною інформацією та постійно удосконалює способи збору, зберігання і обробки персональних даних, включаючи фізичні заходи безпеки, для протидії несанкціонованого доступу до систем Moneyveo з метою фішингу та інших видів шахрайства.

4. Використання IP-адреси

Адреса інтернет-протоколу (IP-адреса) є комбінацією цифр, що автоматично надається комп’ютеру Користувача під час інтернет-сесії, коли він підключається до свого інтернет-провайдера через локальну мережу.

Moneyveo та/або треті особи, що технічно обслуговують Сайт/Додаток, можуть збирати IP-адреси з метою системного адміністрування та аудиту використання Сайту/Додатку. Moneyveo може використовувати IP-адресу для ідентифікації Користувачів Сайту/Додатку у випадку, коли це необхідно для захисту процесу надання послуг, самого Сайту/Додатку або інших Користувачів.

Фактом відвідання Сайту/Додатку Користувач надає Moneyveo та/або третім особам, що технічно обслуговують Сайт/Додаток, свою згоду на збирання та використання IP-адреси з метою, зазначеною у цьому розділі.

5. Файли Cookie

У роботі Сайту/Додатку використовується технологія Сookies.

Сookie – це текстовий файл невеликого розміру, що зберігається на жорстких дисках Користувачів сервером Сайту/Додатку. Ці файли додають функціональності Сайту/Додатку або допомагають ефективніше та чіткіше аналізувати використання Сайту/Додатку.

Наприклад, сервер може використовувати Сookie для того, щоб Користувачу не потрібно було вводити пароль (у випадках, коли це необхідно) більше ніж один раз, відвідуючи Сайт/Додаток.

Фактом відвідання Сайту/Додатку Користувач надає Moneyveo та третім особам, що технічно обслуговують Сайт/Додаток, свою згоду на збирання, оброблення та використання даних в межах використання технології Сookies.

При цьому у Користувача є можливість обрати: використовувати технологію Сookies або відмовитися від цього. Більшість інтернет-браузерів автоматично приймають Сookies, але Користувач може змінити налаштування свого браузера та відмовитися від цієї технології або отримувати кожного разу попередження, коли такі файли зберігаються на комп’ютері. Детальнішу інформацію про такі можливості можна отримати, звернувшись до інструкції з використання інтернет-браузера.

6. Посилання на інші веб-сайти

Сайт Moneyveo може містити посилання на інші сайти, створені третіми сторонами, політика щодо захисту персональних даних та інформації яких відрізняється від Moneyveo щодо захисту конфіденційності, яка застосовується такими третіми сторонами. Рекомендуємо ознайомитися з положенням про конфіденційність усіх сайтів третіх сторін, перш ніж використовувати такі сайти або надавати свої персональні дані чи будь-яку іншу інформацію таким сайтам або через них.

7. Інші умови

Це Положення набирає чинності з моменту його публікації на Сайті https://moneyveo.ua/ та діє до моменту внесення змін та/або доповнень до нього чи його викладення у новій редакції.

Moneyveo залишає за собою право у будь-який час внести зміни до Положення, які набудуть чинності одразу після розміщення на Сайті. Moneyveo рекомендує регулярно переглядати Положення. Користувачі мають права згідно з чинним законодавством України, що передбачають доступ до персональних даних, які опрацьовуються, право виправити, стерти або заблокувати такі персональні дані, а також право заборонити певні дії стосовно опрацювання цих даних. Для реалізації таких прав слід направити письмовий запит, використовуючи наші контактні дані, вказані на Сайті.

 

 

Кредит Menu

Войти

Личный кабинет