Moneyveo допомагає у будівництві центру для сімей з онкохворими дітьми

25.06.2020
Сума (грн)
Термін (дн.)
Відсотки
Всього
Оформити кредит

Будівництво дачіКомпанія Moneyveo фінансує будівництво нового приміщення для столичного центру «Дача». Тут у період лікування в Інституті раку безкоштовно проживають сім'ї з онкохворими дітьми. Зараз центр може одночасно прийняти не більше 6 сімей, а на новій «Дачі» будуть кімнати для 15 дітей з їхніми близькими.

«Хвороба не повинна розривати сім'ю на частини. Потрібно створювати простір, де близькі були б разом у період лікування. Важливо, щоб це був будинок – нехай навіть і тимчасовий. Тож рік тому ми почали будівництво нового центру «Дача», який зможе прийняти 15 сімей одночасно – всіх, хто цього потребує», – коментує Наталія Оніпко, засновниця БФ «Запорука», який підтримує проєкт будівництва.

Нова «Дача» буде розташована в Солом'янському районі. Вона стане сучасним центром, який зможе щороку приймати 350 сімей. У будівлі буде 15 спалень, дві ігрові кімнати, кабінети фізіотерапевта і психолога. Також створюються всі умови для дітей на інвалідних візках.

Проєкт будівництва був би неможливий без допомоги з боку бізнесу, який бере на себе соціальну відповідальність за проблеми суспільства. Компанія Moneyveo підтримує «дачників» з 2018 року. Раніше в рамках благодійного проєкту «Дружня рука підтримки» вона щомісяця перераховувала кошти на потреби центру. Зараз компанія допомагає будувати для «дачників» новий дім. Будівництво дачі

«З ростом бізнесу зростає і рівень нашої залученості до вирішення соціальних проблем. Сьогодні компанія Moneyveo готова підтримувати і фінансувати не тільки точкові ініціативи, але і масштабувати свою благодійність. Беручи участь у проєкті будівництва нового дитячого центру для онкохворих, ми хочемо розділити турботу про дітей, які опинилися в складній ситуації, – ділиться CEO Moneyveo Альона Андронікова. – Впевнена, об'єднання сімей завдяки «Дачі» позитивно вплине на їх одужання».

«Дача» – це не лікарня, це дім, де панує сімейна атмосфера. Тут діти грають, спілкуються, відновлюють сили. Юним «дачникам» дуже потрібен такий оазис, де можна сховатися, обійняти батьків і відчувати себе захищеними. Побажаємо ж цим дітям і їхнім близьким здоров'я і бойового духу. Друзі, тримайтеся!

Нагадаємо, у своїй стратегії корпоративно-соціальної відповідальності Moneyveo також приділяє багато уваги освітнім проєктам. Серед них: навчання онлайн-маркетингу студентів Києво-Могилянської академії; підготовка освітнього відеокурсу для українських бійців від Київської школи економіки; запуск спільно з Мінцифрою освітнього серіалу про кібербезпеку. Крім того, компанія допомагає Регіональному розвідувальному центру «Північ», забезпечуючи оргтехнікою українських військових, і надає кошти на лікування воїнів АТО/ООС у Центрі реабілітації при Інституті медицини праці ім. Кундієва. А навесні 2020-го Moneyveo виділила понад 3 млн грн на закупівлю медичного обладнання для боротьби з коронавірусом.

Рейтинг: 0 з 5 (Голосів: 0)

Кредит Menu