Альона Андронікова модерувала дискусію «Діджитал трансформація – (Р)Еволюція»

29.10.2021

Альона Андронікова – модератор дискусії CEO Moneyveo Альона Андронікова взяла участь у панельній дискусії «Діджитал трансформація – (Р)Еволюція» у ролі модератора. Захід відбувся 27 жовтня у рамках конференції Digital Banking Conference & Fintech Stand Up.

Учасниками дискусії стали представники підприємств, які вже сьогодні трансформують свій бізнес та змінюють фінансову галузь України. Серед них: СЕО та співзасновник sportbank Денис Саприкін, голова правління ПУМБ Сергій Черненко, засновник izibank Ганна Тігіпко, fintech investor IFC Henrik Blaeute, виконавчий директор Альфа-Банк України Ольга Філіпенко.

Аналізували вплив цифрової трансформації на споживачів фінансових послуг та роль держави як каталізатора процесу. Обговорювали зміни на ринку, які очікуються у зв'язку із запровадженням відкритого банкінгу та нових суб'єктів після ухвалення ЗУ «Про платіжні послуги». Ділилися планами та розробками у напрямі «нео» у бізнес-моделях, продуктах та сервісах.

«Люди, швидкість, think outside the box та спрощення процесів – ключові фактори успіху цифрової трансформації у фінансовому секторі. Така спільна думка об'єднала всіх учасників панельної дискусії “Діджитал трансформація – (Р)Еволюція”, яку я модерувала»

прокоментувала Альона Андронікова.

У рамках виступу Сергій Черненко розповів, що у ПУМБ є окрема change team, яка впроваджує інновації та займається трансформаційною діяльністю. Ольга Філіпенко поділилася нюансами superapp-платформи, яку зараз розвиває Альфа-Банк Україна. Ганна Тігіпко вважає, що для повної диджиталізації банківської сфери Україні потрібна якісна інфраструктура баз даних.

І на десерт зустрічі залишилося найцікавіше: учасники анонсували «нео»-новинки, які незабаром з'являться на банківському ринку. Сюрпризів варто очікувати від Альфа-Банку, який уже працює над кількома цікавими проєктами. Sportbank запропонує продукти для нової ЦА з більшим прибутком. У izibank незабаром з'явиться розстрочка. А ПУМБ дивуватиме клієнтів новим рівнем сервісу.

Сума:
Термін:
1 день до 30 днів
Повернути до дати :
До сплати :
Проценти, грн:
Всього до повернення :

Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про всі види споживчих кредитів, їх істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділу "Кредитні продукти".

до 30 днів
Повернути до дати : 0
До сплати : 0
Проценти, грн: 0