Директор moneyveo Альона Андронікова – у топі рейтингу «Жіноче лідерство»

Альона Андронікова з нагородою!
21.11.2019

СЕО moneyveo Альону Андронікову визнали business-woman у галузі онлайн-кредитування. За результатами голосування вона увійшла до топ-10 щорічного всеукраїнського рейтингу «Жіноче лідерство» від ком'юніті womo.ua.

Оцінювалися репутація і вплив, розвиток кар'єри та емоційний інтелект. Разом з Оленою до топу рейтингу увійшли: екс-гендиректор Палацу Україна Інна Костиря, віце-президент DCH, партнер Агентства PR-Service Дерев'янко Олена, Член Правління медіахолдингу 1+1 media Світлана Павелецька, голова громадської організації «Освіторія», засновниця Новопечерської школи Зоя Литвин, засновниця холдингу «Асторг» і компанії «Укрптахосервіс» Наталя Шмигельська, президент Henkel в Україні Ніна Домбровська, директор департаменту управління персоналом та комунікацій агропромхолдинга «Миронівський хлібопродукт» Ксенія Прожогіна та інші бізнес-вумен.

У бізнес-менеджменті Альона Андронікова вже понад 10 років, на чолі moneyveo – з липня 2018 г. За півтора року Альона глобально перебудувала, автоматизувала й оптимізувала всі бізнес-процеси в компанії. Вони стали більш структурованими і менш витратними. За час її роботи лінійка послуг сервісу moneyveo.ua розширилася, його система безпеки була виведена на найвищий рівень на всьому ринку онлайн-кредитування. Компанія виросла вдвічі й отримала безліч нагород у своїй галузі.

Альона Андронікова: «Гендерний паритет у бізнесі з кожним роком стає очевиднішим і помітнішим. Усе більше жінок досягають успіху в кар'єрі та розвитку. Думаю, створювати свою справу, мотивувати і надихати людей жінкам, окрім досвіду і навичок, допомагає ще й внутрішнє відчуття того, що відбувається. Впевнена, немає лідера без команди – один у полі не воїн. Вдячна своєму колективу moneyveo за підтримку, загальний розвиток і значні досягнення».

Альона, бажаємо тобі нових перемог і досягнень на посаді! Твій професійний досвід, лідерські та людські якості заряджають команду moneyveo енергією і новими ідеями для розвитку компанії. Так тримати!

Сума:
Термін:
1 день до 30 днів
Повернути до дати :
До сплати :
Проценти, грн:
Всього до повернення :

Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про всі види споживчих кредитів, їх істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділу "Кредитні продукти".

до 30 днів
Повернути до дати : 0
До сплати : 0
Проценти, грн: 0