Moneyveo

brogress-bar

Директор moneyveo Альона Андронікова – у топі рейтингу «Жіноче лідерство»

Альона Андронікова з нагородою!
21.11.2019
Сума (грн)
Термін (дн.)
Відсотки
Всього
Оформити кредит

СЕО moneyveo Альону Андронікову визнали business-woman у галузі онлайн-кредитування. За результатами голосування вона увійшла до топ-10 щорічного всеукраїнського рейтингу «Жіноче лідерство» від ком'юніті womo.ua.

Оцінювалися репутація і вплив, розвиток кар'єри та емоційний інтелект. Разом з Оленою до топу рейтингу увійшли: екс-гендиректор Палацу Україна Інна Костиря, віце-президент DCH, партнер Агентства PR-Service Дерев'янко Олена, Член Правління медіахолдингу 1+1 media Світлана Павелецька, голова громадської організації «Освіторія», засновниця Новопечерської школи Зоя Литвин, засновниця холдингу «Асторг» і компанії «Укрптахосервіс» Наталя Шмигельська, президент Henkel в Україні Ніна Домбровська, директор департаменту управління персоналом та комунікацій агропромхолдинга «Миронівський хлібопродукт» Ксенія Прожогіна та інші бізнес-вумен.

У бізнес-менеджменті Альона Андронікова вже понад 10 років, на чолі moneyveo – з липня 2018 г. За півтора року Альона глобально перебудувала, автоматизувала й оптимізувала всі бізнес-процеси в компанії. Вони стали більш структурованими і менш витратними. За час її роботи лінійка послуг сервісу moneyveo.ua розширилася, його система безпеки була виведена на найвищий рівень на всьому ринку онлайн-кредитування. Компанія виросла вдвічі й отримала безліч нагород у своїй галузі.

Альона Андронікова: «Гендерний паритет у бізнесі з кожним роком стає очевиднішим і помітнішим. Усе більше жінок досягають успіху в кар'єрі та розвитку. Думаю, створювати свою справу, мотивувати і надихати людей жінкам, окрім досвіду і навичок, допомагає ще й внутрішнє відчуття того, що відбувається. Впевнена, немає лідера без команди – один у полі не воїн. Вдячна своєму колективу moneyveo за підтримку, загальний розвиток і значні досягнення».

Альона, бажаємо тобі нових перемог і досягнень на посаді! Твій професійний досвід, лідерські та людські якості заряджають команду moneyveo енергією і новими ідеями для розвитку компанії. Так тримати!

Рейтинг: 0 з 5 (Голосів: 0)