Директор Moneyveo Альона Андронікова – у топі 8 успішних жінок українського фінтеху

CEO moneyveo
11.03.2020
Сума (грн)
Термін (дн.)
Відсотки
Всього
Оформити кредит

CEO компанії Moneyveo Альону Андронікову визнали однією з 8-ми найуспішніших жінок в Україні у сфері фінансових технологій. Топ лідерів склала редакція журналу про FinTech і електронну комерцію PaySpace Magazine.

Альона Андронікова понад 10 років працює у бізнес-менеджменті. Основними напрямками її діяльності стали стратегічне планування, реінжиніринг процесів і фінансовий аналіз, управління командами та ризиками.

За час перебування на посаді генерального директора Moneyveo Альона реалізувала ряд нових кредитних та IT-продуктів, впровадила комплексну програму управління інформаційною безпекою. Під її керівництвом у компанії була створена своя корпоративна екосистема застосування талантів співробітників компанії. І зараз Альона продовжує успішно експериментувати з унікальними управлінськими рішеннями.

«Гендерний паритет у бізнесі з кожним роком стає ще очевиднішим і помітнішим. Усе більше жінок досягають успіху в кар'єрі та розвитку. Гадаю, створювати свою справу, мотивувати і надихати людей жінкам, окрім досвіду і навичок, допомагає ще й внутрішнє відчуття того, що відбувається. Впевнена, немає лідера без команди – один у полі не воїн».
Альона Андронікова

Під керівництвом Альони Андронікової Moneyveo отримала багато почесних нагород. Стала кращою мікрофінансовою компанією за версією медіабюро Ekonomika+; була відзначена нагородою в національному бізнес-рейтингу «Лідер Року 2020»; підтвердила звання «Кращий сервіс онлайн-кредитування в Україні» за версією PaySpace Magazine Awards, а також «Вибір року» і «Бренд року», отримала «Зірку якості» тощо. А сама Альона в листопаді 2019 року стала business-woman у сфері онлайн-кредитування і потрапила до топу рейтингу «Жіноче лідерство».

Разом з Альоною Андроніковою до топу 8 PaySpace Magazine увійшли: Анастасія Шевченко, генеральний директор Lugera Ukraine; Віра Платонова, старший віцепрезидент і генеральний менеджер Visa в Україні, Грузії, країнах СНД і Південно-Східної Європи; Інга Андрєєва, генеральний директор представництва Masterсard Europe в Україні; Кейт Щеглова, головний редактор Future Magazine, старший проєктний менеджер із розробки стратегії фінансових технологій в НБУ; Уляна Штібель, віцепрезидент інвестиційної платформи Highcastle.co; Інна Тютюн, заступник голови правління Української асоціації фінтех- та інноваційних компаній, а також Олена Дегрик, засновник і CEO LeoGaming.

Команда Moneyveo бажає своєму директору подальших успіхів в управлінській діяльності, нових крутих ідей, проєктів і перемог. Альона, ми тобою пишаємося!

Рейтинг: 4 з 5 (Голосів: 3)

Кредит Menu