Moneyveo

Відсотки
Всього
Оформити кредит

24 жовтня в рамках європейського місяця кібербезпеки відбудеться перший в Україні GDPR Day. На заході виступлять фахівці з МФО, страхових, фінтех-, IT- та телекомпаній. Спікери з moneyveo, Tet, Альфа-Банк, Allianz та інших компаній поділяться досвідом і практиками імплементації GDPR в бізнес-процеси.

"Як тільки загальний регламент про захист даних (GDPR) вступив в силу, ми в moneyveo визначили ключові його вимоги. Ми виділили 26 рекомендацій, які застосовні для нашого сегмента. Протягом року ми вже імплементували близько 10-ти з них, решта в процесі впровадження. Ми готові ділитися своїм досвідом і напрацюваннями з ринком і регуляторами", – коментує СЕО moneyveo Альона Андронікова.

Про те, як зібрати "dream team" для імплементації GDPR, розповість директор Data Privacy Office (Білорусь) Сергій Воронкевич.

"У країнах СНД, де дотриманням законів про персональні дані займалися в основному юристи, а роботи часто обмежувалися документацією, GDPR застав бізнес зненацька. Регламент вимагає включення в процес впровадження ряду співробітників з різних відділів компанії", – підкреслює він.

Експерти також поділяться досвідом написання політики приватності по GDPR, розкажуть про відмінності між регламентом і ЗУ "Про захист персональних даних", приведуть практичні кейси впровадження privacy by design.

Серед учасників конференції також заявлені представники НБУ, Ощадбанку, ПУМБ, mastercard, lifecell, Пост Фінанс тощо. Організатори заходу – Українська міжбанківська Асоціація членів платіжних систем ЕМА і Data Privacy Office (Білорусь). Конференція відбудеться в інноваційному парку UNIT.City.

Придбати квиток можна за посиланням: https://www.ema.com.ua/business

Рейтинг: 5 з 5 (Голосів: 1)