Співробітники Moneyveo викладають українським військовим онлайн-маркетинг

17.03.2020
Сума (грн)
Термін (дн.)
Відсотки
Всього
Оформити кредит
Онлайн маркетинг військовим

Moneyveo приєдналася до програми Київської школи економіки з навчання підприємницької діяльності ветеранів АТО/ООС. Наші співробітники записали відеоуроки, які допоможуть слухачам розібратися в нюансах сучасного онлайн-маркетингу та навчитися застосовувати його у бізнесі.

Програму запустили з метою допомогти демобілізованим бійцям адаптуватися після повернення додому і відкрити для них можливості підприємницької діяльності.

«Ми вважаємо, що суспільство не готове зустрічати ветеранів після війни. У багатьох у перші місяці після повернення з території військових дій виникає почуття розгубленості: як далі жити і чим займатися, – коментує професор Київської школи економіки, викладач МВА, керуючий партнер компанії "Необхідно і достатньо" Сергій Гвоздьов. – Це вже шоста наша програма для бійців АТО. І ми бачили, як відрізняється поведінка тих людей, які тільки повернулися з війни, і тих, хто після повернення займається бізнесом. Школа зараз почала залучати нових викладачів і охоплювати більшу кількість бажаючих навчатися. Так ми вирішили підключити до нашого проєкту фахівців компанії Moneyveo, які навчатимуть бійців онлайн-маркетингу».

Пройти безкоштовний курс може кожен охочий учасник АТО/ООС. Для цього потрібно подати заявку, надіслати до Київської школи економіки мотиваційного листа та пройти інтерв'ю. Програма складається з 10 модулів з онлайн- і офлайн-заняттями. Крім маркетингу до неї включені теми планування, продажів, фінансів та ін. Навчання триває 2,5 місяці. В кінці курсу кожен слухач презентує власний бізнес-план із комплексним баченням і фінансовими розрахунками.

«У своїх відеолекціях ми розповідаємо про основні діджитал-інструменти для промо продукту в інтернеті. Це актуальні знання про SEO-оптимізацію, роботу з Google Ads, важливість SMM-стратегії, таргетування і т. д., – говорить комерційний директор Moneyveo Максим Параска. – Вважаю, ми маємо чудову експертизу в онлайн-продажах, і з радістю ділимося нею з тими, хто не шкодує життя для України».
Онлайн маркетинг військовим

Курс почався у 2018 році в Києві, далі розширився на Харків, Миколаїв і Вінницю. А в 2020 році заплановані заняття у Дніпрі, Житомирі та Львові.

«У сучасному світі зміни дуже динамічні. Багато процесів стають іншими за той час, який наші захисники проводять у зоні конфлікту. У цьому курсі ми даємо сучасні підходи і знання, які є актуальними тут і зараз, – коментує CEO Moneyveo Альона Андронікова. – Так важливо, щоб у країні було більше підприємців, більше самореалізованих і щасливих бійців, які відкрили свою справу. Ми як соціально відповідальний бізнес раді з різних сторін розвивати потенціал нашої держави».

У 2019 Moneyveo увійшла до 20-ки найінноваційніших компаній країни (за версією видання «Деловая столица»). Співробітники Moneyveo з радістю поділяться зі слухачами курсу своїм досвідом і знаннями, щоб підтримати хлопців і допомогти їм упевнено стати на шлях до відкриття власної справи.