Moneyveo стала генеральним партнером конференції Digital Lending

03.12.2020

Нещодавно відбулася найбільша в Україні онлайн-конференція про діджитал-кредитування та фінанси Digital Lending. Moneyveo стала генеральним партнером заходу, а топменеджмент компанії доповнив конференцію своїми експертними виступами.

Digital lending

Організатором заходу виступила Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній – об'єднання, що має на меті сприяти розбудові вітчизняного ринку фінансових технологій, створенню сильної фінтех-екосистеми та підвищенню фінансової інклюзії в Україні. Конференція Digital Lending об’єднала представників провідних кредитних компаній, банків та державних органів.

Понад 25 спікерів у своїх виступах та в рамках чотирьох панельних дискусій висвітлили такі питання, як кредитування у пост-COVID світі, роль джерел альтернативної інформації для прийняття рішень за онлайн-заявками, віддалена ідентифікація. Також говорили про напрямки трансформації онлайн-кредитування, державне регулювання діяльності МФО та захист прав споживачів, розвиток платіжних інструментів тощо.

CEO Moneyveo Альона Андронікова взяла участь одразу у двох панельних дискусіях: як модератор у блоці «‎Digital Lending 2.0 Data Impact» і як учасник в обговоренні регуляції та захисту прав споживачів. Разом з іншими експертами Альона аналізувала поняття Digital Lending та роль Big Data у прийнятті фінансовими компаніями рішень за заявками на кредити. Також підіймалися питання безпеки передання даних, способів боротьби із шахрайством тощо.

У ході дискусії, присвяченій правам споживачів, Альона зауважила, що Moneyveo активно співпрацює з регулятором та бере участь у багатьох відкритих сесіях з обговорення тематичних законопроєктів.

«З 2019 року ми почали процес впровадження в компанії вимог GDPR – європейського регламенту про захист даних. І мені приємно чути, коли Moneyveo називають ідеологом адаптації цих вимог в Україні. Адже реалізація механізмів для контролю громадянами своїх персональних даних, захист цих даних – те, що мають впроваджувати всі компанії та особливо ті, які працюють онлайн», – сказала Альона Андронікова.
Digital Lending

Темою виступу операційного директора Moneyveo Сергія Сінченка став кредитний скоринг. Сергій зауважив: щодо цього інструменту доречно використовувати ідіому new black – тобто хіт, головний тренд. Так, завдяки тому що процес прийняття рішень за заявками у Moneyveo заснований саме на скорингу, компанії вдалося дуже швидко адаптуватися до роботи в умовах карантину, зменшити частку проблемних кредитів, поліпшити динаміку сплати тощо.

Сума:
Термін:
1 день до 30 днів
Повернути до дати :
До сплати :
Проценти, грн:
Всього до повернення :

Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про всі види споживчих кредитів, їх істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділу "Кредитні продукти".

до 30 днів
Повернути до дати : 0
До сплати : 0
Проценти, грн: 0