Компанія Moneyveo стала партнером She Congress 2020

14.12.2020

Фінтех-компанія Moneyveo стала партнером 5-ої щорічної конференції She Congress. Цей масштабний захід об'єднує на одному майданчику ділових леді країни, які досягли успіху в бізнесі та кар'єрі. Традиційно в рамках зустрічі зачіпаються такі актуальні теми, як самореалізація, збереження балансу, методи відновлення енергії тощо. Ключовою темою She Congress 2020 стала природа жіночого лідерства та навички, якими необхідно володіти в умовах невизначеності, пов'язаними у тому числі з пандемією коронавірусу.

Захід, організований Бізнес/медіа бюро Ekonomika+ та онлайн-медіа Womo, відбувся на початку грудня. Вперше він пройшов одразу в двох форматах – офлайн і безкоштовної онлайн-трансляції. Ділові жінки, які входять до рад директорів, створюють бізнес, виводять продукти на ринки, розповідали учасникам і слухачам про те, як вони залучають фінансування, ведуть переговори, відновлюються і заряджаються упевненістю.

CEO Moneyveo Альона Андронікова, яку в 2020 році було визнано однією з 8-ми найуспішніших жінок в Україні у сфері фінансових технологій, зазначає: «Як рухатися швидше і впевненіше, відчувати тренди і знаходити способи для розвитку бізнесу – всі ці питання важливі й актуальні. Формат нетворкінгу – ось те, що допоможе всім нам швидше адаптуватися до нової концепції лідерства та отримати актуальні навички».

Також Альона звертає увагу на те, що з кожним роком стає більше лідерів, готових ділитися своїм унікальним досвідом і готових цей досвід збагачувати. CEO Moneyveo переконана: це позитивна тенденція, що сприяє розвитку всієї бізнес-спільноти.

Також гостею She Congress стала заступник начальника відділу договірного права і нормотворчості Moneyveo Анна Пархоменко.

«Я підтримую розвиток бізнесу, дружнього до сім'ї, – говорить Анна. – Адже дотримання балансу між роботою та сім'єю – це щоденне завдання для кожного з нас. Роботодавці, які беруть більше участі в житті своїх співробітників, заохочують пошук необхідної рівноваги. Тим самим вони допомагають команді концентруватися на роботі. В таких умовах співробітник впевнений: компанія підтримає його у будь-якій ситуації».
Сума:
Термін:
1 день до 30 днів
Повернути до дати :
До сплати :
Проценти, грн:
Всього до повернення :

Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про всі види споживчих кредитів, їх істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділу "Кредитні продукти".

до 30 днів
Повернути до дати : 0
До сплати : 0
Проценти, грн: 0