Moneyveo отримала «Зірку якості 2018»!

28.08.2018
Зірка якості

Національний рейтинг «Зірка якості» вкотре визнав Moneyveo одним з кращих українських підприємств. Програма щороку визначає компанії, які протягом звітного періоду мали найвищі фінансово-економічні показники у своїй галузі та пропонують тільки якісні товари і послуги.

Рейтинг традиційно використовує у підрахунках комплексний підхід та спирається на офіційну державну статистику. Це неупереджена і прозора система визначення лідерів, тому «Зірка якості» вважається високою оцінкою діяльності організації. У 2018 році компанія Moneyveo знову підтвердила свою першість у рейтингу і цим довела, що варта довіри споживачів.

Манівео – це сервіс, який допомагає людям швидко вирішувати фінансові питання. Його користувачі знають: коли потрібні гроші, у Moneyveo їх можна отримати цілодобово лише за декілька хвилин. Тут ніхто не вимагатиме довідки про доходи, не турбуватиме дзвінками і запитаннями. Достатньо подати заявку на сайті, отримати рішення і підписати (онлайн) кредитний договір. Система перерахує гроші на картку за кілька хвилин.

Компанія Moneyveo постійно розвиває та вдосконалює свій сервіс, тому він відповідає найвищим стандартам якості послуг у сфері онлайн-кредитування. З кожним роком кількість людей, які обирають Манівео, збільшується. Цьогоріч у серпні сервіс відзначив 400 000 унікальних клієнтів. Команда Moneyveo вдячна за довіру і обіцяє не зупинятися на досягнутому.

Сума:
Термін:
1 день до 30 днів
Повернути до дати :
До сплати :
Проценти, грн:
Всього до повернення :

Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про всі види споживчих кредитів, їх істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділу "Кредитні продукти".

до 30 днів
Повернути до дати : 0
До сплати : 0
Проценти, грн: 0