moneyveo витрачає третину IT-бюджету на захист даних своїх клієнтів

01.11.2019

left_СЕО moneyveoНа захист особистих даних користувачів сервісу moneyveo.ua ми виділяємо третину всього IT-бюджету. Про те, що вже працює і що впроваджується на сьогодні, розповіла під час виступу на GDPR Day Kyiv-2019 CEO компанії Альона Андронікова.

З моменту набуття чинності General Data Protection Regulation – Загального регламенту про захист персональних даних – наша компанія активно взялася впроваджувати його вимоги у свої бізнес-процеси. Більшість пунктів уже реалізовано.

«moneyveo виділяє на захист даних 33% свого IT-бюджету. Це велика цифра, з огляду на те, що стандарт на ринку становить близько 10%. Ми впровадили багато технологічних інструментів, які вивели захист персональних даних клієнтів на ще досконаліший рівень», – розповіла директор moneyveo.

Зараз компанія відповідає вже близько 10 з 26 пунктів регламенту GDPR. Впровадження триває. У питаннях безпеки даних ми не йдемо на компроміси. Наше завдання – забезпечити абсолютний захист особистої інформації, яку користувачі залишають на moneyveo.ua. Від цього залежить довіра до компанії, а головне – спокій, добробут і матеріальна стабільність людей, які користуються нашими послугами.

Для захисту персональних даних клієнтів moneyveo закуповує сучасне дороге програмне забезпечення, виділяє великі матеріальні, часові та трудоресурси.

На початку 2019 року компанія отримала сертифікат PCI DSS Level 1. Це підтвердження найвищого з існуючих рівнів безпеки даних платіжних карток. На сьогодні moneyveo – одна з небагатьох в Україні компаній, яка володіє сертифікатом такої високої категорії.

Сума:
Термін:
1 день до 30 днів
Повернути до дати :
Кредит :
Проценти, грн:
Всього до повернення :
?
до 22 000 грн
до 30 днів
Повернути до дати : 0
Кредит : 0
Проценти, грн: 0
Всього до повернення : 0 ?

Рейтинг: 0 з 5 (Голосів: 0)

Кредит Меню