Moneyveo підтримує інформаційну кампанію #ЗнайСвоїПрава

14.04.2021

У березні 2021 року Національний банк України у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини розпочали Всеукраїнську інформаційну кампанію «Знай свої права». До проєкту долучилося понад 50 партнерів, у тому числі ВАФК. Фінтех-компанія Moneyveo, у якої вже понад 1 млн клієнтів, підтримала ініціативу з розповсюдження освітніх матеріалів. У рамках кампанії українцям розповідатимуть про те, які вони мають права під час користування фінансовими послугами та куди звертатися у випадку їх порушення.

Moneyveo бере активну участь у процесі підвищення рівня фінансової грамотності населення. З цією метою у 2020 році спільно з Міністерством цифрової трансформації компанія створила 2 освітні серіали – «Кіберняні» та «Переведення бізнес-процесів в онлайн». У 2021 році Moneyveo запустила цикл освітніх відеороликів на порталі «Мінфін» за участі Group CEO Альони Андронікової. А також наразі компанія бере участь у проєкті асоціації «ЄМА» – грі «Zдолай шахрая», яка навчає правилам безпечного користування платіжними інструментами та сервісами.

Перше повчальне відео, створене в рамках кампанії «Знай свої права», розповідає, що треба знати про мікрокредит. Переглянути можна тут.

Як взяти кредит? Знай свої права

Сума:
Термін:
1 день до 30 днів
Повернути до дати :
Кредит :
Проценти, грн:
Всього до повернення :
?
до 22 000 грн
до 30 днів
Повернути до дати : 0
Кредит : 0
Проценти, грн: 0
Всього до повернення : 0 ?

Рейтинг: 5 з 5 (Голосів: 1)

Кредит Меню