Во-охоу! Moneyveo – серед кращих підприємств країни у рейтингу «Зірка якості»

09.07.2020

Зірка якостіДрузі, в цьому році Moneyveo знову отримала нагороду в Національному рейтингу якості товарів та послуг «Зірка якості». Є привід для свята 😊

Щороку журі складає список успішних українських компаній, аналізує їхні фінансово-економічні досягнення протягом року і визначає «Кращі підприємства країни».

«З моменту заснування компанії у 2013-му році ми постійно вдосконалюємо наші продукти, адаптуючи їх до мінливих реалій економічних процесів і потреб клієнтів. Незмінним залишається основне кредо компанії – надавати максимально зручні та якісні фінансові послуги тут і зараз. Ми цінуємо довіру наших клієнтів – сьогодні це понад 920 000 українців, – коментує генеральний директор Moneyveo Альона Андронікова. – Передові технології, висока клієнтоорієнтованість і, звісно ж, команда професіоналів – головні складові успіху нашої компанії».

Оцінка діяльності підприємств у рамках «Зірки якості» відбувається без впливу людського фактора. Журі використовує виключно офіційну інформацію від Державної служби статистики України.

«Рейтинг свідчить про інвестиційну привабливість компаній та інформує про їхній стан. Це результат копіткої роботи і заслужений авторитет в очах клієнтів, партнерів і конкурентів», – додав керівник Національного рейтингу «Зірка якості» Артем Коваль.

Присудження нагороди у цьому рейтингу демонструє визнання українцями високої якості послуг Moneyveo. Наша команда дякує експертам Національного рейтингу за відмінну оцінку і зробить усе, щоб у подальшому також виправдовувати довіру журі та своїх клієнтів.

Сума:
Термін:
1 день до 30 днів
Повернути до дати :
До сплати :
Проценти, грн:
Всього до повернення :

Наведена інформація не є кредитним калькулятором у розумінні Постанови НБУ від 05.10.2021 №100. Щоб отримати доступ до відомостей про всі види споживчих кредитів, їх істотні характеристики та кредитний калькулятор, перейдіть до розділу "Кредитні продукти".

до 30 днів
Повернути до дати : 0
До сплати : 0
Проценти, грн: 0